Escoltar

Matrícula curs acadèmic 2020-2021

Aquí trobareu els documents d'orientació de matrícula del curs 2020-2021 per l'alumnat dels Grau en Infermeria i Grau en Fisioteràpia.

 ------

ATENCIÓ

Per tal d'evitar solapament entre classes de les diferents assignatures matriculades heu de seguir les recomanacions de matrícula i selecció de grup que trobareu al web de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia. Us pregam que respecteu estrictament aquestes indicacions, ja que el canvi de grups posterior a la matrícula i una vegada començat el curs és excepcional i està subjecte a la disponibilitat de places als grups sol·licitats. 

 

ATENCIÓN

Con el fin de evitar solapamientos entre clases de las diferentes asignaturas matriculadas se deberán seguir las recomendaciones de matrícula y selección de grupo que encontraréis en la web de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia > Matrícula. Se deberán observar estrictamente estas indicaciones, ya que el cambio de grupos una vez realizada la matrícula e iniciado el curso es excepcional y está sujeto a la disponibilidad de plazas en los grupos solicitados.

Documents relacionats